За Мен

„Да създадеш фотография, означава да поставиш на една ос ума, очите и сърцето си.“ 
– Анри Картие-Бресон

Как започна всичко?

С любов към всичко прекрасно, което ме заобикаля навсякъде и всеки ден. С желанието да го видя, а това се научава.

За какво е всичко това?

За малките неща, които предизвикват радост, за мечтите, които ме вдъхновяват всеки ден, за емоциите, които искам да изразя и за всичко, което искам да градя около себе си.

За Мен…

Занимавам се с любителска фотография от 9 години. Просто в ума си виждам снимка и трябва да я запечатам и във фотоапарата си. Не винаги моят любим Canon 600D е с мен, ето защо често използвам и смартфона си, абе снимам с каквото мога… важен е моментът, емоцията, не качеството (ето защо казах lюбител фотограф).

Обожавам храната, откакто се помня. Особено сладките, кейковете, тортите и като цяло всичко домашно приготвено ми е слабост. Та за това реших да споделям част и от тази моя страст. Пък накрая каквото излезе … то е така и с повечето ми рецепти.

Кой не обича да пътува? Природа, забележителности, хора, култури, всичко ме вдъхновява по различен начин. Събужда ли емоция, значи си заслужава! Следвайки този принцип, ще ви разкривам някои мои пътувания и премеждия. Може и да ви е интересно.

Като цяло за мен нещата стоят по следният начин – трябва да имаш страст към нещо, за да имаш сърце да го изживяваш. Тук в блога ми ще се постарая да пресъздам този лайтмотив, тъй наречен от мен „ValStyle„.

Приятно четене!
Вал

Val Getova