Site Overlay

За Мен

Добре дошли!

Щастлива съм, че четете това. Означава много за мен и щом вече сте тук, се радвам да ви се представя.

Приятно ми е, аз съм Валентина!
А ако ви е интересно, може да откриете малко повече за мен.

Как започна всичко?

С любов към всичко прекрасно, което ме заобикаля навсякъде и всеки ден, с вниманието към детайла, с желанието да го видя и запечатам в снимка, с един малък фотоапарат – подарък.

За Мен

Занимавам се с любителска фотография от 9 години. Просто в ума си виждам снимка и трябва да я запечатам във фотоапарата си. Винаги се старая крайният резултат да предизвиква емоция, в повечето случаи се надявам тя да е положителна разбира се. За мен е важно да успея да изразя, да пресъздам, това, което е – неподправено и истинско.

Фотоапаратът ми се превърна в необходимост и любов след като разбрах колко необятно е за научаване снимането. Всеки ден откривам нещо ново или се опитвам да го пресъздам. Тук ще прочетете за някои основни уроци, тънкости, тайни или просто приятелски съвети как да се учите да снимате. Обичам да споделям, така че ще се натъкнете и на идеи, които са ми хрумнали и съм реализирала. Надявам се всичко това да ви е полезно и интересно!

Част от нещата, които създавам, може да разгледате в Портфолио с обещанието, че там тепърва ще има и още и още прекрасни моменти, запечатани в снимки.

…и още нещо

Една скоро открита страст – пътуванията. Кой не обича да пътува? Природа, забележителности, хора, култури, всичко ме вдъхновява по различен начин. Събужда ли емоция, значи си заслужава! Следвайки този принцип, ще ви разказвам за някои мои пътувания и премеждия. Може и да ви вдъхнови за някоя дестинация.

Като цяло за мен нещата стоят по следният начин – трябва да имаш страст към нещо, за да имаш сърце да го изживяваш. Тук ще се постарая да пресъздам този лайтмотив, тъй наречен от мен “ValStyle“.

Приятно четене!
Вал

Scroll Up
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина