Site Overlay

Портрети

Създаването на красив и интересен портрет е предизвикателство, което с удоволствие приемам. Тук може да разгледате няколко завършени портретни фотосесии. Ако ви допадат и искате да снимаме заедно, не се колебайте да се свържете с мен ТУК.Може също да ме откриете в Instagram или в Messenger.

Семейни фотосесии

Семейните моменти по различни поводи, та дори и без поводи са истинско предизвикателство и удоволствие за всички! Ако искате да запечатате прекрасни семейни мигове в снимки, доверете това на мен, като ме потърсите ТУК или директно в Messenger! Тук може да разгледате няколко мои семейни фотосесии.

Събития

Вашите специални тържества, семейни събития и моменти, заслужават да бъдат заснети с внимание и сърце. Ако се чудите на кого да поверите тази задача, може да се свържете с мен ТУК.

Продуктова фотография

Снимките са повече от хиляди думи… и това важи в пълна сила, когато представяте своя продукт пред клиентите си. Силата на визуалното в ерата на социалните мрежи е неоспорима. Ето защо, ако имате идея, желание и хъс да направим страхотни снимки на вашите продукти, за да може да продавате с увереност, просто се свържете с мен ТУК или директно в Messenger.

Пейзажи

Една красива гледка не може да бъде просто описана с думи, тя трябва да се види! Поне така смятаме ние – аз и моят обектив. Обичам природата, нейните багри, пейзажи и форми. В нея всичко ме вдъхновява. Съвсем СКОРО някои от моите пейзажи ще ви ги представя в прекрасни печатни варианти за украса на дома, офиса, фоайето или където всъщност откриете място за един красив момент от природата.

Scroll Up
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаОбратно към магазина