Site Overlay

Цени и Услуги

📷 Фотосесия на открито

Получавате линк към онлайн галерия с подбрани и обработени от мен снимки в JPEG формат, в срок до 2 седмици след снимките. Продължителност на фотосесията: до 60 минути, на избрано от Вас място.

Сесията може да бъде :

– Фотосесия до 1 час и 100 обработени кадъра – 70лв.

– Фотосесия до 1 час и 200 обработени кадъра – 120 лв.

📷 Кръщене

Светото кръщение е едно от седемте тайнства на вярата, при което човек се очиства от греховете. Смята се, че дори новородените носят бремето на първородния Адамов грях и затова колкото по-рано се кръсти детето, толкова по-добре. Кръщението може да стане по всяко време на деня и през годината, както и във всеки избран храм.

Ако вече сте избрали своята дата и място за този прекрасен семеен празник и търсите фотограф, не се колебайте да се свържете с мен. 

Цена: 100лв

Включва:

  • Заснемане на събитието от един фотограф.
  • Кратка фотосесия на детето и родителите, 15-20 мин. преди ритуала, фотозаснемане на целия ритуал в църквата и снимки с гостите пред църквата, след кръщенето.
  • Няма ограничения, снимат се всички важни интересни моменти.

Продължителност около 60 мин.

Заснемане на почерпката в ресторанта, след кръщенето – 70лв/час

Получавате линк за онлайн изтегляне на всички подбрани и обработени кадри до 20 дни след Кръщенето.

📷 Фоторазходка с мен 🙂

За да разберете точно какво представлява може да прочетете ТУК и да се съвржете с мен ТУК. А за да ви ориентирам горе-долу каква е цената: 70 лв. /час.

📷 Заснемане на събития – репортажна фотография

(конференции, симпозиуми, конгреси, фирмени и частни партита и др.)

Цената е по договаряне в зависимост от обема на проекта.

📷 Корпоративни Портрети

Корпоративните портрети са подходящи за представяне на екипа във фирмения сайт, за профили в LinkedIn и другите социални мрежи, при публикации и участие в събития.

Бизнес портретни снимки могат да се направят в работното пространство, конферентна зала и т.н., без да се налага екипа от хора да губи време извън офиса.

Цена: Зависи от големината на екипа и времетраенето на заснемането. Изпратете ми запитване като ми разкажете какви са идеите Ви и заедно ще ги реализираме по най-добрия начин!

 ⚠️ Важно е да знаете…

Най-добрите кадри (от фотосесии, корпоративни и други ангажименти) ще бъдат използвани за презентиране на фотографската ми работа в социалните мрежи и на сайта ми, и за участия в конкурси без изричното разрешение на сниманите и без допълнителна компенсация за това.

При изискване за конфиденциалност (ограничаване на публикуването и използването на кадрите по гореописаните начини) към настоящите цени се добавя 30% от стойността, като това следва да бъде включено в предварителното обсъждане на ангажимента.

Суровите кадри (raw формат) се пазят 2 седмици след ангажимента, след което се изтриват. Готовите кадри (предадените на клиента)  се пазят 2 месеца след ангажимента.

Scroll Up