Site Overlay

Как лесно да променим тона на кожата само с един бутон във Photoshop

2 min to read

Прекрасни метеорологични условия, чудесен модел, страхотно място за снимки…поредната фотосесия е преминала по план и вие се прибирате с готовите кадри. Следва нелеката задача на обработката на снимките.

Често аз самата търся бързи и лесни начини да обработвам снимките си, да подобрявам и оптимизирам работата си с трикове и така да съм по-ефективна. Ето защо днес е ви споделя начин на фото обработка наскоро открит от мен и приложен в някои от кадрите ми. А именно, как лесно да променим тона на кожата само с един бутон във Photoshop.

Ако това ви се струва невъзможно, ви предизвиквам да изгледате видеото ми по темата!

Реших да ви споделя този метод като един лесен и бърз вариант за коригиране на кожата и тя да изглежда по-естествено или пък да постигнете конкретен ефект, който търсите. Научете как да използвате Curves / Middle Tones, заедно с палитра от тонове (Skin Tone Palette), за да накарате кожата да изглежда точно, както искате на дадената снимка. А от къде намираме палитра тонове за кожата? Аз лично потърсих в интернет, тук, както обещах във видеото, оставям линкове към личните ми фаворити за Skin Tone Palettes, но не се ограничавайте до тях.

Тук ще намерите и линкове към снимките, които обработвам във видеото, ако желаете да приложете наученото върху тях.

👉Палитри тонове на кожа: https://dribbble.com/shots/3912686-Skin-tone-colors https://drive.google.com/file/d/1lLdew13ksPbEfqryozfqWu2mirxmTIGP/view (Благодарение на https://www.youtube.com/channel/UCMrvLMUITAImCHMOhX88PYQ)

👉Снимките от видеото: https://drive.google.com/file/d/1TRAyd9WhJmfGvigO0AyvidKoh0I5ZzG6/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1zpuON4sWACK5b_JsnkJLQKX9HajahAOU/view?usp=sharing

Приятно гледане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll Up